Απριλίου 07, 2010

Athens Fashion Week 2010

Η "Τεχνόπολις" του Δήμου Αθηναίων και η ATHENS FASHION PRODUCTIONS (εταιρεία παραγωγής της Ελληνικής Εβδομάδας Μόδας) διοργανώσαν το FASHION WEEK ATHENS για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2009/2010, από 26 έως 29 Μαρτίου 2009, στο χώρο "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων, στο Γκάζι (Πειραιώς 100, Γκάζι).




Ο Πρόεδρος της "Τεχνόπολις" Δήμου Αθηναίων δήλωσε ότι "για την "Τεχνόπολις" έχει ιδιαίτερη σημασία η διοργάνωση της Εβδομάδας Μόδας, καθώς φιλοδοξούμε να ενδυναμωθεί ακόμα περισσότερο και να καθιερωθεί ως μια μεγάλη γιορτή της πόλης της Αθήνας".
Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΕΛΚΕΔΕ κ. Θ. Γιακουμάκης δήλωσε "ειδικά την περίοδο αυτή, όπου τα μηνύματα των οικονομικών εξελίξεων, κάθε άλλο παρά αισιόδοξα είναι, χρειάζεται να δείξουμε την εμπιστοσύνη μας στην ελληνική δημιουργία, ώστε να κρατηθεί ζωντανό το όνομα της ελληνικής μόδας".
Οι Έλληνες σχεδιαστές, μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Σχεδιαστών Μόδας, που συμμετείχαν στο FASHION WEEK ATHENS είναι οι Makis Tselios, Kathy Heyndels, Filep Motwary-Maria Mastori, Konstantinos, Mi-Ro, Christoforos Kotentos, Vassilis Zoulias, Angelos Bratis, Dimitris Dassios, Parthenis, Yiorgos Eleftheriades

Δεν υπάρχουν σχόλια: